Elias Oumouadene

MG 7507

Elias Oumouadene is een Innovation Designer bij TomorrowLab. Hij staat op het podium om te praten over digitale drijfveren en hoe deze onze beslissingen beïnvloeden.

artificial intelligence
data
technology

Elias Oumouadene

Innovation Designer bij TomorrowLab

Met een echte passie voor strategie en technologie heeft Elias zich op zijn tocht door diverse sectoren verdiept en technologische trends vertaald naar tastbare oplossingen. Hij heeft het voorrecht gehad om deel uit te maken van projecten die hem hebben geleid naar strategische toekomstverkenningen, waarbij hij trends en onzekerheden manipuleert om uitdagingen aan te pakken.

Met zijn Gen Z-perspectieven en software engineering-diploma belichaamt hij de volgende generatie en voegt hij een uniek perspectief toe aan strategische discussies.

Elias is beschikbaar in het Frans en Engels.

Related speakers

Heb je een locatie of spreker nodig voor je evenement?

Living Tomorrow is een veelzijdige evenementenlocatie met verschillende zalen en faciliteiten. We zijn gelegen te midden van een weelderig groen landschap en toch vlakbij de Brusselse ring.

Voor grootschaliger evenementen stellen we het auditorium en de evenementenhal ter beschikking.
Het uitgestrekte terrein van Living Tomorrow biedt ook tal van mogelijkheden voor openluchtevenementen. En er is voldoende parkeergelegenheid.
Bovendien helpen de horecaprofessionals van voco™ je om er een evenement van te maken dat je niet snel zult vergeten.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Drag
0%