Digital Experience Center

Digital experience center 2

De wereld in het jaar 2030 en daarna: hoe ziet die eruit? De manier waarop we werken, de manier waarop we leven of de manier waarop we ons vervoeren. Living Tomorrow ziet geen vraagtekens maar een canvas om te beschilderen met dromen en visies over de toekomst. Dat canvas is het nieuwe Digital Experience Center in Living Tomorrow's Innovation Campus, waar je het allemaal kunt ontdekken.

P1164198 min

Bezoek Living Tomorrow

Ontdek de toekomst vandaag, elke dag

Het Digital Experience Center kan enkel worden bezocht mits reservatie. Voor niet-professionele rondleidingen zijn tijdslots beschikbaar die kunnen worden geboekt via ons online boekingssysteem hieronder.

  • Volwassenen €25 inclusief btw
  • Studenten en personen onder 18 jaar €15 inclusief btw
  • Groepen met korting (mensen met een handicap en gepensioneerden) €20 inclusief btw

Wat kun je verwachten?

Digital experience center 4

Bezoek Living Tomorrow in Virtual Reality

BINNENKORT

Bekijk je de toekomst door een roze bril? Of heb je liever een digitale? Je kunt de Innovatiecampus nu ontdekken met Virtual Reality.

Wat kun je verwachten?

Marc Clement

Vul je bezoek aan met een heerlijk diner bij SAPOR.

Geniet van een ongeëvenaarde culinaire odyssee georkestreerd door onze gewaardeerde chef-kok, Marc Clement. De chef's table bevindt zich op de 12e verdieping van de Living Tomorrow Innovation Campus en biedt een prachtig uitzicht op de bruisende hoofdstad. SAPOR belooft een onvergetelijke dinerervaring in de gezellige ambiance van het Miele Cooking Lab.

Voco render

Sluit je bezoek af of begin het met een verblijf in het voco™ Brussels City North hotel

Ontdek hoe gastvrijheid eruit ziet tijdens uw verblijf in voco™ Brussels City North, de eerste in zijn soort in België. Gelegen op de nieuwe Living Tomorrow Innovation Campus, biedt voco™ u een breed scala aan hospitality diensten die symbool staan voor de toekomst van gastvrijheid. Innovatie was nog nooit zo comfortabel!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Drag
0%