Insights & stories

Image 16

Een venster op een wereld van onbegrensde mogelijkheden: waar we de grenzen van innovatie en technologie verkennen, trends in duurzaamheid omarmen en spannende ontwikkelingen in de wereld van morgen onder de loep nemen. We willen u enthousiast maken met onze inzichten en verhalen. Veel plezier!

Living Tomorrow image placeholder

Digitisation in construction

Smart Buildings & Infrastructure

Digitisation is undenieable in each sector, also the construction sector. However, we see that digitization in construction isn't going as fast as in other industries.

What are the trends and technologies to watch? How do the partners of Living Tomorrow accelerate the digitization in the construction sector? Discover it here.

Wasser 2 1

WERELDWATERDAG: Keuzes, oplossingen en acties voor een betere toekomst

Smart Health & Care
Smart Home & Out-of-home

Hallo, waterliefhebbers! Op 22 maart 2024 is het Wereldwaterdag, een dag om water te vieren als een bindende kracht en een fundamenteel mensenrecht. Dit jaarlijkse evenement dient als een broodnodige herinnering aan het belang van zoet water, de wereldwijde watercrisis en de noodzaak van duurzame ontwikkeling van waterbronnen.

I Stock 1342242101

8 cybersecurity trends & bedreigingen voor 2024

Wie vandaag over cybersecurity praat, neemt haast spontaan de term AI in de mond. Maar het aanvalsvlak reikt veel verder. Daartegenover staan gelukkig ook nieuwe en solide verdedigingsmechanismen. Proximus NXT en zijn securitypartners lichten toe.

Getty Images 1142143889 copy

Versnelling in ICT-virtualisatie verandert bedrijfsvoering fundamenteel

Smart Work

Welke fundamentele technologische zullen de toekomst van bedrijven in België mee vorm geven? Benoît Simon, Enterprise Market Strategy Lead bij Proximus NXT, vertelt ons er meer over.

Ada cosmetics HERO HEADER 202402 1440x930px min

Hoe duurzaamheid en hygiëne reizen nog mooier maken

Zacht voor de natuur, zacht voor de huid. Hoogwaardige hotelvoorzieningen dragen bij aan het welzijn en spelen een belangrijke rol bij het creëren van gedenkwaardige momenten tijdens het reizen. Ver weg van huis verwachten gasten niet alleen zorgvuldig gekozen merken en ontwerpen, maar ook producten die duurzaam en veilig zijn. ADA Cosmetics komt aan deze eisen tegemoet met haar expertise en bewezen dispensersystemen, zoals de knijpdispenser SmartCare en een nieuwe pompdispenser die een revolutie op de dispensermarkt teweeg zal brengen.

Schermafbeelding 2024 02 12 om 15 52 40

Extreme Networks: een schoolvoorbeeld van hoe je het beste uit je partnerschap haalt

Extreme Networks speelt een cruciale rol bij Living Tomorrow door hun visie op het netwerk van de toekomst te delen via een interactieve demo in de demozone City. Deze demo maakt hun toekomstvisie tastbaar voor bezoekers, waardoor deze een duidelijk beeld krijgen van de mogelijkheden van toekomstige netwerken.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Drag
0%