Over

Living Tomorrow

Gebouw exterieur

De beste manier om de toekomst te voorspellen, is door hem uit te vinden.

We leven in een tijd waarin wetenschap en technologie zich razendsnel ontwikkelen. De Living Tomorrow Innovation Campus laat zien dat we meer kunnen doen dan achterover leunen en de stroom volgen. Om het met de woorden van Alan Kay te zeggen: "De beste manier om de toekomst te voorspellen, is om hem uit te vinden." Wij bepalen hoe morgen eruit ziet.

Bijvoorbeeld als een enorme toren. Die 50 meter de lucht in reikt. Het huisvest een uniek digitaal experience center, een vergadercentrum, een hotel, kantoorruimte en een innovatieve kokstafel. Dit gebouw tilt je letterlijk boven de Brusselse skyline en biedt je een uniek uitzicht op de toekomst.

De Innovation Campus is een van Europa's toonaangevende laboratoria op het gebied van leven, wonen en werken. Samen met een uitgebreid netwerk van partners creëren we ideeën en visies die het leven in de toekomst nog comfortabeler en aangenamer maken. Want elke dag begint de toekomst opnieuw.

P1164215 min
P1164235 min
Gebouw exterieur
P1164198 min

Ontdek de Innovatiecampus

Nieuwsgierig naar hoe de Innovatiecampus tot leven kwam?

Ontdek onze timelapse

"Living Tomorrow brengt een uniek ecosysteem van partners samen en geeft tastbare antwoorden op toekomstige uitdagingen. Daarom ben ik overtuigd van de kracht van Living Tomorrow. We bouwen aan het belangrijkste innovatiecentrum van België en Europa. Hier zullen we samen de toekomst ontdekken en uitvinden."

Herman Van Rompuy, President Living Tomorrow en TomorrowLab

Living Tomorrow history

2023

Living Tomorrow Innovation Campus

De Innovation Campus is een toonaangevend "living lab" in Europa met een democenter van maar liefst 10.000 vierkante meter.

Image 91
2013

Living Tomorrow Carehome of the Future

Niet minder dan 40.000 professionele bezoekers bezoeken de site in Zolder. Carehome of the Future kan rekenen op een investering van 8 miljoen euro en een samenwerking met 90 partners.

Image 91
2007

Living Tomorrow 3

Living Tomorrow transformeert voor de derde keer. 70 partners steunen het project dat een investering van 12 miljoen euro krijgt. 650.000 mensen komen op bezoek.

Image 91
2004

Going Global

Living Tomorrow transformeert voor de derde keer. 70 partners steunen het project dat een investering van 12 miljoen euro krijgt. 650.000 mensen komen op bezoek.

Image 91
2000

Transformation

Het Huis van de Toekomst is toe aan een transformatie. Het haalt 10 miljoen euro op en herrijst uit de as als Living Tomorrow 2. 100 partners doen mee. 550.000 bezoekers komen langs.

Image 91
2000

First House of the Future

Het allereerste Huis van de Toekomst is een samensmelting van maar liefst 160 partners en een investering van 6 miljoen euro. 450.000 bezoekers maken voor het eerst kennis met dit concept.

Image 91

Ons netwerk

Living Tomorrow en Tomorrowlab kunnen u begeleiden op de voortdurende weg naar innovatie, bij elke stap.
Wij maken deel uit van een netwerk dat innovatie ademt.

Tomorrowlab neemt de inspiratie die is opgedaan bij Living Tomorrow een stap verder. Ze helpen bedrijven, steden en overheden om een visie op innovatie te bouwen. Tomorrowlab ontwikkelt solide strategieën en praktische roadmaps voor de innovatie van producten, diensten en business modellen.

Our purpose

To make a difference with our partners and the ecosystem.
To make a substantial contribution to the creation of a better world.
A world that's sustainable. Safe. Smart. Hyper convenient. And, above all, human.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Drag
0%