David Rasson

David Rasson

David Rasson is innovation lead bij de Cronos Group en een vooraanstaand thought leader op het gebied van fintech. David kan een keynote presentatie geven of een workshop verzorgen voor startups over hoe de juiste zakenbank te kiezen.

fintech

David Rasson kan een keynote presentatie geven of een workshop verzorgen voor startups over hoe de juiste zakenbank te kiezen. Dit is ook van toepassing op andere bedrijfstakken. De presentatie zal een unieke aanpak hebben door de bank zichzelf te laten "verkopen" aan de startups, waarbij de belangrijkste factoren worden belicht die startups moeten overwegen bij het kiezen van een financiële partner. In een van zijn vorige functies was David in staat om 50% van de proof of concepts om te zetten in een commercieel contract.

Een andere mogelijke keynote gaat over de nieuwste trends in fintech, waarbij inzicht wordt gegeven in de meest innovatieve technologieën en bedrijfsmodellen die de toekomst van financiën vormgeven. David zal de belangrijkste trends belichten waar startups rekening mee moeten houden als ze de traditionele financiële sector willen ontwrichten. De kern van zijn verhaal: begin verliefd te worden op het probleem en niet op de oplossing.

Een unieke kans om dieper in de financiële wereld te duiken met een echte no-nonsense stijl.

David spreekt vloeiend Engels en Nederlands.

Related speakers

Heb je een locatie of spreker nodig voor je evenement?

Living Tomorrow is een veelzijdige evenementenlocatie met verschillende zalen en faciliteiten. We zijn gelegen te midden van een weelderig groen landschap en toch vlakbij de Brusselse ring.

Voor grootschaliger evenementen stellen we het auditorium en de evenementenhal ter beschikking.
Het uitgestrekte terrein van Living Tomorrow biedt ook tal van mogelijkheden voor openluchtevenementen. En er is voldoende parkeergelegenheid.
Bovendien helpen de horecaprofessionals van voco™ je om er een evenement van te maken dat je niet snel zult vergeten.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Drag
0%